Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ


Νικόπολη 9-12-2010 
Αγαπητοί συμπολίτες
Ζούμε και εργαζόμαστε σε μια περιοχή του νεοσύστατου Δήμου Παύλου Μελά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εγκατάλειψη, την ανεργία, την ανασφάλεια, την περιθωριοποίηση, την εγκληματικότητα, την έλλειψη χώρων ψυχαγωγίας, την πολιτιστική αδράνεια, κ.λ.π.
Χρόνια τώρα είναι διαπιστωμένο ότι κανείς δεν είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις ανάγκες μας, χωρίς τη δική μας πρωτοβουλία.
Γι αυτό είναι πλέον η ώρα να αντιδράσουμε, να βγούμε μπροστά και να καλέσουμε όλους τους πολίτες που είναι δημότες, μένουν ή εργάζονται στην περιοχή μας, στην ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου στη Νικόπολη.
Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες, χωρίς να μας ενδιαφέρει η καταγωγή τους, η γλώσσα που ομιλούν, τα ήθη και έθιμά τους. Αυτά όλα είναι στοιχεία πολιτισμού του καθενός μας και ο συνδετικός κρίκος που θα μας ενώσει για να πάμε με αισιοδοξία στο μέλλον.
Μέσα από το Σύλλογο θα μπορούμε οργανωμένα να εκφράσουμε τη γνώμη μας, τα θέλω και τα πιστεύω μας, τις αγωνίες μας, αλλά και τις προτάσεις μας για τη δημιουργία δομών, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου μας. Η φωνή μας πλέον θα ακούγεται δυνατή και οι προτάσεις μας θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα δώσει τη δυνατότητα και στη νεολαία, που διψάει για δράση, μέσα από τα τμήματα που θα οργανωθούν στα πλαίσια του Συλλόγου, να δραστηριοποιηθεί και να συμμετάσχει ενεργά στην αναβάθμιση και την πρόοδο της περιοχής.

Σας καλούμε όλους

να στηρίξετε με ζήλο αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν σύντομα (Ιδρυτική συγκέντρωση, σχέδιο καταστατικού, εκλογή Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, εγγραφή μελών κ.λ.π.)
Σημείωση: Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.


Η Ομάδα Πρωτοβουλίας


1. Αλεξανδρίδης Ιορδάνης                              7. Παπαδόπουλος Ντέμης

2. Ιωσηφίδης Γρηγόριος                                 8. Σαλβαράς Κωνσταντίνος

3. Καλαϊτζίδης Νικόλαος                                9. Τεκίδης Ιωάννης

4. Κέσοβα Ελίνα                                             10. Τοκατλίδης Δημήτριος

5. Ουζούνη Κυριακή                                       11. Τσαχουρίδου Ελένη

6. Παπαδόπουλος Θεόφιλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου